ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ PANDA SOCIAL

Panda Social, μια ομάδα ανθρώπων καταρτισμένη πρακτικά και θεωρητικά από γνώσεις, τεχνογνωσία, πάθος, δημιουργικότητα, ήθος, χιούμορ και κοινωνικές αξίες για να κάνει αυτό που της αρέσει! Δηλαδή, social media marketing!

Σαν Panda Social είμαστε γνωστοί από τον Σεπτέμβριο του 2016 αλλά στην ουσία είμαστε το νέο “παιδί” της Lab3Web, μιας εταιρείας που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ και του σύγχρονου branding όπως επίσης και του μάρκετινγκ στα κοινωνικά μέσα ή αλλιώς του social media marketing.

Δουλεύουμε δίπλα σε ανθρώπους

Με άλλα λόγια έχουμε το πλεονέκτημα να δουλεύουμε δίπλα σε ανθρώπους που κατέχουν προσόντα πέρα του χώρου του μάρκετινγκ και παράλληλα να εργαζόμαστε όλοι μαζί για έναν αυτοσκοπό… Να κάνουμε την δική σας επιχείρηση πιο ενεργή, πιο social, πιο γνωστή και πιο προσιτή σε νέους πελάτες με τον δικό μας τρόπο! Με αρκετό κόπο και μοναδικό τρόπο προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ κοινωνικών δικτύων. Αναλαμβάνουμε την προώθηση της επιχείρησής σας στα κοινωνικά δίκτυα ή αλλιώς τα social media. Παράγουμε περιεχόμενο που κάνει την διαφορά, στοχευμένο για τον δικό σας τύπο πελατών και στρατηγικά χτίζουμε communities με σκοπό να κάνουμε τους πελάτες σας τους καλύτερους πρεσβευτές της δικής σας επιχείρησης. Γιατί το καλύτερο μάρκετινγκ δεν πρέπει να είναι απλά μάρκετινγκ.

Γιατί το καλύτερο μάρκετινγκ δεν πρέπει να είναι απλά μάρκετινγκ.

Η χρήση των ψηφιακών μέσων ολοένα και αυξάνετε και επειδή όλο αυτό δεν είναι απλά μια μόδα που θα περάσει έχει ήδη εμφανείς επιπτώσεις παγκοσμιώς στον τρόπο που κάνουν πια μάρκετινγκ οι σύγχρονες επιχειρήσεις. Το κλασσικό μάρκετινγκ αργοπεθαίνει και την θέση του έχει πάρει το ψηφιακό μάρκετινγκ το οποίο δεν είναι μια ενέργεια αλλά μια συνέργεια πολλών ενεργειών! Ένας απο τους λόγους της προσπέρασης απο το κλασσικό στο ψηφιακό μάρκετινγκ είναι γιατί οι επιχειρήσεις μέσω αυτού μπορούν να μετρούν την αποτελεσματικότητα της όποιας ενέργειας ψηφιακού μάρκετινγκ πραγματοποιούν και ένας άλλος βασικός λόγος είναι ότι το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι οικονομικά πιο προσιτό σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους.

Ένα βασικό συστατικό του ψηφιακού μάρκετινγκ είναι το social media marketing ή αλλιώς το μάρκετινγκ στα κοινωνικά δίκτυα. Βασικό συστατικό γιατί μέσω των διάφορων κοινωνικών δικτύων η οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να έχει μια άμεση επικοινωνία με τους ήδη πελάτες της αλλά επίσης να κερδίζει νέους χώρις κόπο αλλά με τρόπο.

Εμείς, σαν Panda Social, έχοντας αναπτύξει ήδη αρκετούς επιτυχημένους τρόπους στην διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα μπορούμε να αναλάβουμε από την πλήρη διαχείρηση των εταιρικών σας σελίδων στα κοινωνικά δίκτυα, την δημιουργία πλούσιου περιεχομένου, την δημιουργία και την βελτιστοποίηση στοχευμένων διαφημίσεων στα κοινωνικά δίκτυα και ότι άλλο μπορεί να χρειάζεται η επιχείρηση σας στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Η ΟΜΑΔΑ

Νίκος Αρμένης
Ο άνθρωπος που γύρισε από τον κώδικα στο social media marketing
Ο Νίκος, πέρα του ότι είναι ο πιο γλυκός της ομάδας, είναι επίσης και ένας από τους “δημιουργούς” περιεχομένου για την Panda Social μιας και έχει πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του front end σε επώνυμες ελληνικές ιντερνετικές εταιρείες, με μεταπτυχιακές σπουδές στην πληροφορική, είναι ένα πολυεργαλείο με γνώσεις, εικαστικές, γραφιστικές, προγραμματιστικές και εξελίσεται και στον χώρο του video!
Nick Armenis FacebookNick Armenis LinkedInNick Armenis Twitter
Παύλος Φιλιππίδης
Ο παππούς
Ο Παύλος, είναι αυτός που μοιάζει περισσότερο από όλους σε Panda, κοινωνικός, ομιλιτικός, με κοιλίτσα, παιχνιδιάρης και χιουμορίστας είναι και αυτός ένα πολυεργαλείο στην ομάδα. Με πλούσιο βιογραφικό σε παγκόσμιους κολλοσούς και με εξειδίκευση στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ και του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ο άνθρωπος που σχεδιάζει, βελτιστοποιεί, παράγει, δημιουργεί για την Panda Social.

Πως θα μας βρείτε;